Novosti

Novi katalozi Fedrigoni papira

21.03.2016.

 

Novi katalog Fedrigoni papira u dvije knjige, sa bogatstvom 132 vrste, dostupan je kako bi osjetili i njegovu taktilnost i njegovu strukturu i teksturu, te razlučili njegove stvarne boje.

Ako imate interes, prijavite se na naš email info@papiruspapiri.hr, kako bi vam na taj vaš zahtjev poslali komplet.

Katalog 4 Sa TekstomKatalog 1Katalog 2Katalog 3Katalog 5

Izložba fotografija Rovinj Photodays u Muzeju za umjetnost i obrt 01.rujna 2015.

28.08.2015.

Otvorenje Izložbe fotografija Rovinj Photodays u Muzeju za umjetnost i obrt biti će popraćeno katalogom svih nagrađenih fotografija po kategorijama sa ovogodišnjeg Festivala Rovinj Photodays održanom u Svibnju, u Galeriji stare tvornice duhana u Rovinju.

Glavni selektor Festivala, g. David Bate, predavač fotografije na University of Westminster u Londonu, umjetnik i fotograf, autor brojnih knjiga i izložaba u Velikoj Britaniji, u Evropi i Americi, te nacionalni selektori iz zemalja u okruženju, ocijenili su pristigle radove te odlučili o nagrađenim fotografijama koje će od 01. rujna 2015. godine biti izloženi u MUO.

Uz brojna predavanja ostalih sudionika, radionice umjetničke fotografije, uz izložbe na nekoliko mjesta u Rovinju i na otvorenom, te razna druga događanja, posebno zadovoljstvo bilo je predavanje, show i radionica "Stage fotografije" pod vodstvom g. Briana Rašića, službenog fotografa Rolling Stonesa.

Bezprijekornu organizaciju pomogli smo izdavanjem Kataloga nagrađenih radova "Rovinj Photodays 2015", odabirom najboljeg papira koji može ponijeti tako visoko postavljene zahtjeve.

Papir: Symbol Tatami Ivory 

Gramatura 170 gsm

Proizvođač: Fedrigoni 

                           

 Photodays Muo

2015 05 12 202645

 

Novi katalog Fedrigoni papira - THE FORMS OF PAPER

07.08.2015.

Katalog uzoraka svih papira + vodič za upotrebu u grafičkom dizajnu. 

Dostupan u Rujnu

Katalog THE FORMS OF PAPER daje selekciju gotovo svih Fedrigoni papira podjeljenih u četiri osnovne grupe prema vrstama, te za svaku grupu uzorak, boju papira i raspoloživie gramature.

Sistem simbola olakšava pronalaženje odgovarajućeg papira prema zahtjevanim potrebama. 

Uz Katalog sa uzorcima The Forms of Paper donosi i dodatak  - knjižicu, što služi kao vodič za upotrebu u grafičkom dizajnu. 

Izbor pravog papira temelj je svakog tiskarskog projekta koji ne osigurava samo optimalne tehničke rezultate nego i dobar osjećaj estetske kvalitete svakog projekta te zadovoljstvo spram njegove taktilnosti.

The Forms of Paper je inspiriran u uvjerenju i sa željom da pomogne dizajnerima kod upotrebe papira u vizualnim komunikacijama. Također je od velike pomoći tiskarima sa važnim sugestijama

 

Le Forme Della Carta2015 08 07 090014Le Forme Della Carta 2Le Forme Della Carta 1

 

Sirio Ultra Black

13.07.2015.

Novi Sirio Ultra Black!

Duboka crna uvijek je zahtjev svakog dizajnera, a tiskarima noćna mora koja ponajčešće ovisi o kvaliteti papira. Sirio Ultra Black je papir i karton obojen u masi, namijenjen prestižnim publikacijama i spreman zadovoljiti vaše najviše zahtjeve.

Sirioo 770X514

Novost

01.07.2015.

Već ste otvorili stranicu, dakle doznali ste da smo je napokon pokrenuli  i to je ta naša prva novost, ali što ćemo sve kroz nju pokazati i kako smo zamislili čime ćemo privući vašu daljnju pozornost, malo ćemo pojasniti.

Specijalne vrste papira u svojoj raznolikosti po vrstama, teksturama i bojama, kao i po velikom broju, čine osnovu naše stranice. Slikama u galeriji te slikama uz svaki papir u tabeli, pokušali smo ga prikazati i približiti vam ga već putem ove stranice, premda držimo da njegova osnovna i najvažnija osobina, a to je njegova taktilnost, ostaje tek za direktan kontakt.

Sve važne a mnogim vašim klijentima i presudne odluke u odabiru papira, njegove ekološke karakteristike, simbolima su prikazane uz svaki od njih. Također smo ponudili i sve tehničke karakteristike u PDF-u iz kojih je razvidno kojim se tehničkim pristupom preporuča papir za tisak, kao i preporuke za svaki pojedini papir, za koji je segment upotrebe najviše namijenjen.

Ostali papiri, premazni, nepremazni, kartoni i ljepenke, samoljepivi i samokopirni, proizvodi su najrenomiranijih proizvođača papira u Europi. Dakle, kvaliteta je uvijek najviša i po tome smo prepoznatljivi.

Servis kojim osiguravamo vaše nesmetano i sigurno poslovanje ostaje naša briga o kojoj ćemo uvijek voditi najviše računa.

Putem ovih novosti, kao i na našoj Facebook stranici, uvijek ćete biti obaviještavani o svim našim važnijim aktivnostima, novim vrstama papira te relevantnim promijenama.